2010. június 20., vasárnap

Szülinapok

A szülinap arra jó, hogy az ünnepelt tényleg kedve szerint választhasson ünneplést. Legalábbis nálunk a gyerekek óhajait mindig igyekszünk figyelembe venni: menjünk a nyaralóba, étterembe, karaokezzunk stb.
A felnőttek viszont megsüthetik a tortájukat, kifizethetik az éttermi számlájukat és/vagy mosogathatnak. Szar dolog felnőni, na, ez az igazság.
Ahogy közelített Nyuci kerek évfordulója láttam a szemében a riadalmat. Az 50-re nagy ihaj-csuhaj meglepetés bulit szerveztünk, meghívtunk mindenkit, aki elérhető volt országon belül. Hú, folyt a pia hajnalig, meg a dínom-dánom.
Most kicsit aggódó arccal járkálva végül kibökte, hogy nem szeretne meglepetés bulit, sőt bulit sem nagyon, inkább csak családi ebédet, otthon.
A karácsony óta tologatott, ej ráérünk arra még szülinap szervezés itt hirtelen értelmet lelt. Nem is vagyunk elmaradva még semmivel. Ajándékot is sikerült 2 nappal a nagy nap előtt vásárolni.
A csendes családi buli, olyan jól sikerült, hogy rajtam és Barbin kívül senki nem is látta, amikor az ünnepelt elfújta a gyertyákat (focimeccs).
Ibcsike pedig olyan boldog volt, mint még soha és egyáltalán nem főzött. Ritka pillanat. Legjobban annak örült, hogy két kislányának szuper ajándékot talált a hamarosan érkező szülinapjukra.







1 megjegyzés:

  1. Komolyan mondom, mindjárt sírok! Olyan aranyos csajszi vagy és nagyon jó lelkű!! Imádlak!/lehet, hogy a jólelkű egy szó?/

    VálaszTörlés